tilavuokra2

Malmin Työväentalo tarjoaa perinteikkäät puitteet kokous- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Talomme on viihtyisä ja huokuu vanhan ajan suomalaista tunnelmaa. Tilat ovat toimivat ja juhlasaliin mahtuu kattaus jopa 130 henkilölle. Kokouskäyttöön löytyy yläkerrasta erillinen n. 20 hengen kokoushuone. Talollamme on käytettävissä videotykki ja langaton verkko.

Vuokrattavaan kokonaisuuteen kuuluvat eteistila naulakkoineen, suuri sali kooltaan 130 neliömetriä jonka toisessa päädyssä on 60 neliömetrin näyttämö. Lisäksi on 24 hengen kahvio, keittiö (isolla jääkaapilla, kolmella kylmäkaapilla, kahvinkeittimellä, uunilla, neljällä levyllä varustettu hella, lisäksi nopea tiskikone) ja saniteettitilat. Paikka on suunniteltu myös liikuntarajoitteisten tarpeisiin.

Tilavuokrauksen hintaan kuuluu astiasto n. 120 hengelle. Astiasto sisältää shamppanjalasit, juomalasit, lautaset (syvä/matala), ruokailuvälineet ja kahviastiaston. Vuokraajan tulee pestä käyttämänsä astiat. Koneen yksi pesu kestäänoin kaksi minuutta, joten tarjoiluhenkilökunta yleensä selviää tiskaamisesta muun työn ohessa.

Tarkempia tietoja hinnoista, ehdoista ja vapaista ajoista voit kysellä suoraan talolta numerosta 044-0201462 tai sähköpostin välityksellä malmin.jarjestotalo@gmail.com

Ota yhteyttä ja tiedustele vapaita aikoja.
Tervetuloa juhlimaan Malmin Työväentalolle!

PIDEMMÄT JAKSOT EDULLISEMMIN!

Talon perustiedot

Rakennusvuosi 1939
Rakennuksen suunnittelija August Virta
Henkilömäärä 320
Tietoa talon vaiheista Rakennustyöt aloitettu 1930-luvulla, mutta valmistui lopullisesti sodan aikana 1940-luvulla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Talon tilat

Sali 130 m2 (juhlasali)
Näyttämö 60 m2
Ravintola 58 m2
Keittiö 12 m2
Eteinen 15 m2
Vaatesäilytys 20 m2
WC-tilat 30 m2
Yläkerta Työhuone ja kokoustilat
(kokoushuone vuokrattavissa
erikseen)

 

Palvelut ja varusteet

Tuolimäärä 160 kpl
Astiastomäärä 120 hlö
Jääkaappi, pakastin, tiskikone
Hella, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin
Äänentoistolaitteet (vuokrattavissa)
Piano
Langaton verkko
Videotykki ja valkokangas (vuokrattavissa kokouskäyttöön)