HAETAAN noin 3060 v. miesnäyttelijää! Tule mukaan harrastajateatterimme seuraavalle vaellukselle! Vaellus -näytelmästä vapautui boheemikanttorin rooli. Harjoitukset kaksi kertaa viikossa, esitykset helmi-maaliskuussa 2024. Jos kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä ohjaaja Jouko Myllyojaan puh. 040 571 3722 tai jouko.myllyoja@flowfosters.fi

Malmin Työväen Näyttämö esittää kevättalvella 2024 (esityspäivät julkaistaan syksyn aikana)

Näytelmäksi valikoitui tragikoominen VAELLUS    

Mitä tapahtuu, kun hallinta pettää? Mitä tehdä, kun kännykässä ei ole kenttää? Miten olla ihmisten kanssa, joista ei pidä tai pitää liikaa? Miten kohdata kuoleman vaara? Ja ennen muuta: Miten pääsee perille? Mikä reitti pitäisi valita?

Työntekijät suuntaavat viettämään henkilökunnan virkistyspäivää erämaahan. Mukana on myös ylemmältä taholta mukaan lähetetty työnohjaaja hengennostattajana – perimmäisenä tarkoituksenaan edistää taloudellisia tavoitteita. Seurue joutuu yllättäen luonnonvoimien armoille ja työyhteisön sisäiset ristiriidat ovat äkkiä vain pintaa, jonka alta yksilöiden padotut tunteet ja tarpeet alkavat purkautua esiin. Näytelmässä seurakunnan henkilöstö painii samanlaisten kommunikaatio-, motivaatio- johtamis- ja talousongelmien kanssa kuin mikä tahansa työyhteisö, joskin porukka tuo toteutukseen vääjäämättä oman näkökulman. Näytelmän kirjoittaja Anna Krogerus, ohjaajana Jouko Myllyoja.

    

 

Tutustu edellisten vuosien ohjelmiin