Malmin Työväentalo tarjoaa perinteikkäät puitteet kokous- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Talomme on viihtyisä ja huokuu vanhan ajan suomalaista tunnelmaa. Tilat ovat toimivat ja juhlasaliin mahtuu kattaus jopa 130 henkilölle. Kokouskäyttöön löytyy yläkerrasta erillinen n. 20 hengen kokoushuone. Talollamme on käytettävissä videotykki ja langaton verkko.

Vuokrattavaan kokonaisuuteen kuuluvat eteistila naulakkoineen, suuri sali kooltaan 130 neliömetriä jonka toisessa päädyssä on 60 neliömetrin näyttämö. Lisäksi on 24 hengen kahvio, keittiö (varusteet: kaksi jääkaappia, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja hella, sekä nopea tiskikone) ja wc-tilat.

Tilavuokrauksen hintaan kuuluu astiasto n. 100 hengelle. Astiasto sisältää shampanjalasit, juomalasit, lautaset (syvä/matala), ruokailuvälineet ja kahviastiaston. Vuokraajan tulee pestä käyttämänsä astiat. Koneen yksi pesu kestää noin kaksi minuutta, joten tarjoiluhenkilökunta yleensä selviää tiskaamisesta muun työn ohessa.

Esteettömyys: pyörätuolilla voi liikkua avustettuna talon alakerrassa.  Yläkertaan pääsee vain portaita pitkin.

Nyt voit tehdä varauksen itse! Malmin työväentalon sähköinen varauskalenteri löytyy osoitteesta https://www.varaaheti.fi/malmintyovaentalo/fi Sieltä näet myös vapaat ajat talolla.

Voit tehdä varauksen henkilö- tai yritysasiakkaana aikaisintaan kolmen vuorokauden päähän. Valitse haluamasi päivä, tila ja tarvitsemasi aika, täytä tietosi ja lähetä varaus.

Jos haluat tehdä varauksen yleishyödylliselle toimijalle tai tehdä vakituisen käyttäjän sopimuksen kuukausiveloituksella, ole yhteydessä sähköpostin välityksellä myynti@malmintyovaentalo.fi.

 

HINNASTO 2024 (sis. alv 24 %)

Sali* tuntihinnalla                                                   72 euroa**

Sali klo 9-24 pe ja la                                              750 euroa*

Sali klo 9-24 ma-to ja su                                     650 euroa*

Sali klo 9-24 + edeltävä ilta                              1025 euroa*

Kokoustila (yläkerta) tuntihinta                      32 euroa**

Varausmaksu juhlatilan vuokraajille            200  euroa***

 

*Salin vuokraukseen sisältyy: juhlasali, näyttämö, eteistila naulakkoineen, kahvio, keittiö- ja wc-tilat sekä piha ja pysäköintialue

** Minimivuokraus 2 tuntia

*** Varausmaksua ei palauteta, ellei kyseessä ole force majeur -este, kuten vuokraajan vakava sairastuminen,  vakava vahinko talolla esim. vesivahinko tai tulipalo tai lainsäädännöstä johtuva este kuten covid19-rajoitukset

Yleishyödylliset toimijat ja toistuvat käyttäjät voivat pyytää erillistä tarjousta myynti@malmintyovaentalo.fi

 

Talon tilat

Sali 130 m2 (juhlasali)
Näyttämö 60 m2
Ravintola 58 m2
Keittiö 12 m2
Eteinen 15 m2
Vaatesäilytys 20 m2
WC-tilat 30 m2
Yläkerta Työhuone ja kokoustilat
(kokoushuone vuokrattavissa
erikseen)

 

Palvelut ja varusteet

Tuolimäärä 160 kpl
Astiastomäärä 100 hlö
2 jääkaappia, pakastin, tiskikone
Hella, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin
Langaton verkko
Videotykki ja valkokangas ja kaiutinpuhelin vuokrattavissa kokouskäyttöön, hinta 55 €/käyttökerta.
Äänentoisto: kaksi kaiutinta, mikseri, kaksi mikrofonia, mahdollista yhdistää äänentoisto tietokoneeseen tai puhelimeen USB:n tai Bluetoothin avulla. Äänentoiston vuokra 55 €/käyttökerta.