Malmin Työväentalo tarjoaa perinteikkäät puitteet kokous- ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Talomme on viihtyisä ja huokuu vanhan ajan suomalaista tunnelmaa. Tilat ovat toimivat ja juhlasaliin mahtuu kattaus jopa 130 henkilölle. Kokouskäyttöön löytyy yläkerrasta erillinen n. 20 hengen kokoushuone. Talollamme on käytettävissä videotykki ja langaton verkko.

Vuokrattavaan kokonaisuuteen kuuluvat eteistila naulakkoineen, suuri sali kooltaan 130 neliömetriä jonka toisessa päädyssä on 60 neliömetrin näyttämö. Lisäksi on 24 hengen kahvio, keittiö (isolla jääkaapilla, kahvinkeittimellä, uunilla, neljällä levyllä varustettu hella, lisäksi nopea tiskikone) ja saniteettitilat.

Tilavuokrauksen hintaan kuuluu astiasto n. 120 hengelle. Astiasto sisältää shampanjalasit, juomalasit, lautaset (syvä/matala), ruokailuvälineet ja kahviastiaston. Vuokraajan tulee pestä käyttämänsä astiat. Koneen yksi pesu kestää noin kaksi minuutta, joten tarjoiluhenkilökunta yleensä selviää tiskaamisesta muun työn ohessa.

Esteettömyys: pyörätuolilla voi liikkua avustettuna talon alakerrassa.  Yläkertaan pääsee vain portaita pitkin.

Nyt voit tehdä varauksen itse! Malmin työväentalon sähköinen varauskalenteri löytyy osoitteesta https://www.varaaheti.fi/malmintyovaentalo/fi

Voit tehdä varauksen henkilö- tai yritysasiakkaana aikaisintaan kolmen vuorokauden päähän. Valitse haluamasi päivä, tila ja tarvitsemasi aika, täytä tietosi ja lähetä varaus.

Jos haluat tehdä varauksen yleishyödylliselle toimijalle tai tehdä vakituisen käyttäjän sopimuksen kuukausiveloituksella, ole yhteydessä puhelimitse numeroon 044 0201462 tai sähköpostin välityksellä myynti@malmintyovaentalo.fi.

 

HINNASTO 2021***

Sali* tuntihinnalla                                                   55 euroa/tunti**

Sali klo 9-24 pe ja la                                              630 euroa

Sali klo 9-24 ma-to ja su                                     495 euroa

Sali klo 9-24 + edeltävä ilta                              835 euroa

Kokoustila (yläkerta)                                           25 euroa/tunti**

 

*Salin vuokraukseen sisältyy: juhlasali, näyttämö, eteistila naulakkoineen, kahvio, keittiö- ja wc-tilat sekä piha ja pysäköintialue

** Minimivuokraus 2 tuntia

Yleishyödylliset toimijat ja toistuvat käyttäjät voivat pyytää erillistä tarjousta myynti@malmintyovaentalo.fi

*** Hinnat vuonna 2022: Sali tuntihinnalla 57€/tunti, Sali klo 9-24 pe ja la 650 €, Sali klo 9-24 ma-su 515 €, Sali klo 9-24 + edeltävä ilta 850 €

Talon tilat

Sali 130 m2 (juhlasali)
Näyttämö 60 m2
Ravintola 58 m2
Keittiö 12 m2
Eteinen 15 m2
Vaatesäilytys 20 m2
WC-tilat 30 m2
Yläkerta Työhuone ja kokoustilat
(kokoushuone vuokrattavissa
erikseen)

 

Palvelut ja varusteet

Tuolimäärä 160 kpl
Astiastomäärä 120 hlö
2 jääkaappia, pakastin, tiskikone
Hella, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin
Langaton verkko
Videotykki ja valkokangas (vuokrattavissa kokouskäyttöön)
Kaiutinpuhelin (vuokrattavissa kokouskäyttöön)